Torneig Futbol 7

IV Torneig solidari de futbol 7


Uneix-te amb nosaltres en un esdeveniment esportiu de futbol amb un propòsit solidari! Estem emocionats d'anunciar que celebrarem un acte benèfic on tots els fons recaptats seran destinats a la investigació de malalties minoritàries infantils.


El proper 8 de juliol, tenim un torneig solidari al camp de futbol 

C.E. TORRENT DE LLOPS de Martorell.

Per inscriure's podeu trucar al mòbil 647 857 882 o enviant un mail eltrensolidari@gmail.com. 

La inscripció és de 180€ per equip, màxim 12 jugadors, equips femenins, masculins o mixtos. Data límit 12 de juny.


És hora de posar-nos les botes de futbol i gaudir d'una jornada esportiva emocionant mentre contribuïm a una causa noble. Cada gol, cada jugada i cada espectador comptaran per marcar la diferència en la vida dels nens afectats per aquestes malalties.


La recaptació obtinguda serà destinada íntegrament a projectes de recerca mèdica de l'Hospital Sant Joan de Déu, enfocats a trobar tractaments i solucions per millorar la qualitat de vida d'aquests valents lluitadors.


No et perdis aquesta oportunitat de divertir-te mentre fas el bé! Vine amb la teva família i amics, dona suport a l'esport i uneix-te a la nostra missió solidària. Junts, podem marcar un golàs en la lluita contra les malalties minoritàries infantils.


T'esperem en aquest acte benèfic esportiu de futbol! La teva participació marcarà la diferència en la vida de molts nens necessitats!


"Gràcies pel teu suport i generositat."T'esperem!!