Qui som?

Benvinguts a la nostra Associació Benèfica 

"El Tren Solidari

L’associació neix amb la intenció, sense ànim de lucre, de realitzar activitats, amb la finalitat d’obtenir fons, per a ajudar a l’estudi de malalties minoritàries infantils. En tots aquests anys hem realitzat 15 esdeveniments solidaris; esportius, concerts, airsoft i la nostra famosa maqueta de tren de 5″ de via, que han gaudit tant grans i petits, cedit pel Club d’Amics del Ferrocarril de Cornellà, que des-interessadament ens cedeix cada vegada que realitzem un esdeveniment. 


Ens enorgulleix dedicar-nos a l'organització d'esdeveniments lúdics i esportius amb un propòsit solidari: recaptar fons per a la investigació de malalties minoritàries infantils per l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.


El nostre compromís és oferir moments de diversió i alegría alhora que contribuïm a una causa noble. Mitjançant les nostres activitats, aconseguim reunir recursos que són destinats íntegrament a projectes de recerca mèdica enfocats en millorar la qualitat de vida dels nens afectats per aquestes malalties.


Ens apassiona fer la diferència i comptem amb el suport incondicional dels nostres empleats de ferrocarrils, que s'afegeixen amb entusiasme a cada esdeveniment que organitzem. Junts, formem una comunitat solidària que treballa incansablement per marcar un impacte positiu en la vida d'aquests petits lluitadors.


Et convidem a explorar el nostre lloc web i conèixer més sobre les nostres activitats, assoliments i com pots col·laborar. Uneix-te a nosaltres en aquesta nobla causa i junts fem possible un futur més esperançador pels nens que tant ho necessiten!


"Gràcies per visitar-nos i pel teu suport."